Jun 20, 2007, 10:38 AM

Оазис 

  Poetry
469 0 1
Като оазис в пустиня
те търсят моите очи,
като огън в камина
ме топлят твоите ръце.
И като капки в океана
се стичат моите сълзи,
дали любов или измама
се крие в твоето сърце.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??