Apr 24, 2008, 6:57 AM

Обещано 

  Poetry
533 0 0
 

Обещано

 

Утре
ще харесвам другите момчета.
Други ще са и врабчетата,
както и прасетата.
Даже и ченгетата!

Утре
ще беседвам с новите
зеленички човечета
и искрено ще вярвам,
че квадратна е планетата.

Обаче,
когато Утре дойде,
мене няма да ме има -
зад ъгъла и о`време
ще да съм кривнала.

За Утре

днес си определям
срещата на ъгъла,
защото той, светът,
все пак е кръгъл!

© Таня Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??