Jul 3, 2006, 12:33 PM

Обич 

  Poetry
669 0 0

Обич моя ненагледна
ти си моята вселена,
ден и нощ си вмоите мисли.
Господи, така ми липсваш!
Искам да съм с теб, но зная,
че когато дойде края
на раздялата проклета
ще гори душата клета
в огън вечен. И тогава
само пепел и жарава
ще останат във сърцето.
Нашата любов гореща
трудностите смело среща.

© Катя Милева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??