Jun 24, 2007, 9:29 AM

ОБИЧ 

  Poetry
938 0 5
Не прося обич, а жадувам –
да спре до мен и да остане
тъй, както нощем я сънувам,
да бъде обич - не гореща рана.

Че болката със обич се лекува
за нея няма възраст и закони
и в този свят, студен и труден,
без обич мръзнат всичките сезони.

© Дора Ефтимова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??