Sep 15, 2016, 5:59 PM

Обичам 

  Poetry
471 1 2

Всеки ден те питам само –

какъв огромен е късмет,

че ми подаде твойто рамо,

че дадох аз на теб обет

да те обичам и в безкрая,

да топлиш моите мечти –

какъв късмет е аз не зная

до мен да бъдеш точно ти?

Благодаря ти, че те има,

че внесе смисъл в моят ден,

че ме обичаш несравнимо,

благодаря на Бог, че си до мен!

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??