Mar 20, 2007, 3:23 PM

Обичам 

  Poetry
579 1 0

Обичам

 

Обичам да съм в твоите ръце

щом съм с теб - аз съм на седмото небе.

Обичам те, това е то

и ужасно много то!!!

Липсваш ми, когато те няма до мен,

дори и да е за момент.

 

Обичам всичко в теб

и бих искала да съм винаги с теб.

Да чувствам твоето сърце

щом вплетат са нашите ръце.

 

Обичам те безкрайно много

и винаги наяве показвам го.

Обичам те, защото си мой

и с теб е небесен покой.

© Любомира Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??