Mar 11, 2008, 8:20 PM

Обичам... 

  Poetry
676 0 1
Обичам – дума тъй силна и зла…
Обичам – с нея аз във теб се вричам…
Обичах аз… толкоз сляпо и нежно…
Обичах теб, само теб и любовта…
Но за последен път аз казвам, че обичам.
За последен път поглеждам любовта.
Обичах те и ще те обичам..
Въпреки че за последно
го казвам сега.
Ще забравя тези думи лъжовни,
но сърцето, душата... те ще
продължат да обичат
без думи, все тъй сляпо и нежно…

© ТаФи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубава идея е затварянето на "рамката" с последния и третия ред.
Random works
: ??:??