Jun 27, 2007, 1:20 AM

Обичам си те! 

  Poetry
669 0 0
Обичам си те,
разбери!
Обичам си те,
какъвто си!
Едно запомни...
Не се тревожи!
Щом те обичам,
значи всичко върви!

© Веселина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??