ОБИЧАМ ТЕ!!!!
Чаровнико, събуждаш всичко в мене
И с тази усмивка нежно ме опияняваш.
Когато съм близо до тебе
Усещам бавно как ме изпепеляваш.
Изпиваш ме! Усещам твоите длани
Как страстно и бавно плъзгаш по мен.
Усещам как отминават старите рани,
Когато на рамото ми се опреш уморен.
Магьоснико, кажи ми как го правиш?
Нараняваш ме, лекуваш ме и пак, и пак...
След ден, след два отново ще ме оставиш...
Искам да те забравя, но не зная точно как!
„Забрави го!”- всички ми повтарят и ме корят.
„Забрави го вече” - всеки ден ми викат.
По дяволите всички да вървят!
Не разбират ли, че го обичам?!
Един нежен поглед, една усмивка чаровна,
Една ласка, една милувка искам от теб...
Една прегръдка, една целувка отровна...
Обичам те, искам те! Желая само теб!
© something else All rights reserved.