Sep 20, 2007, 8:29 PM

Обичам те. 

  Poetry
586 0 3
                                              Обичам те.
Защо най-после не ми го кажеш?
За най-накрая не ми го покажеш?
Защо?
Докога ще те чакам денем?
Докога ще те сънувам нощем?
Докога?

Когато те видях, светът всякаш стана розов.
Когато те видях, птиците сякаш друга песен запяха.
Когато те видях времето сякаш спря.
Когато те видях друга вече сякаш станах.
Когато те видях...

Нима не виждаш как по теб си падам?
Нима не виждаш как по теб изгарям?
Н И М А?
Кога ще ми го кажеш?
Кога ще ми го разкажеш?
К О Г А?

Ти за мен си целия свят.
Ти за мен си въздух, огън и вода.
Ти...
Всички вече го знаят.
Но само ти не го разбра.
Не го разбра.

Толкова ли е трудно да ми покажеш???????????
Толкова ли е трудно да ми разкажеш???????
Толкова ли е трудно да ми кажеш??????
О Б И Ч А М ТЕ!!!!!!!!

© Йоанна Конова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??