Feb 4, 2007, 12:56 AM

Обичам те 

  Poetry
615 0 0
Сърцето ми без тебе плаче!
Но нямате до мен сега.
Обичам те,
на целия свят ми идва да го изкрещя.
Дори да кажат,че съм луда.
Преди казваше,че ме обичаш,
а сега любовта ти,
неусетно,някак си се изпари.

Дали душите ни не са били един за друг?
Дали бог ни раздели?
Кажи!
Не мълчи!

© Деси Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??