Dec 9, 2005, 5:27 PM

Обичам те (2)! 

  Poetry
1171 0 1
Oбичам те с тих зов на излъгани светли мечти,
Обичам те, адски боли и защо излъга ме ти?
Обичам те където и да си,
Обичам те и моля те прости!

© Бобчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??