Oct 30, 2005, 8:27 PM

ОБИЧАМ ТЕ... 

  Poetry
1349 0 1

ОБИЧАМ ТЕ...
Обичам те, ще го шептя, доката дишам...
ще сам с други, а все тебе ще обичам,

но нямам смелост след тебе да затичам.
Обичам те, дори обвита в самота,
разделена беше моята от твоята съдба.
Обичам те, дори когато го целувам,
обичам те, когато с него сме едно
и все си мисля как с тебе бяхме заедно.
Обичам те, на пук на нея. Знаеш ли...
Обичам те и защото ме обича,

защото ни обземаше страстта,
защото много страдах и много ме боля.

Обичах те, обичам  и ще те обичам,

докато не умра!!!

© Пандора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно е.И е наистина вярно.Аз самато току що го осъзнах, макар и да не искам и с мен се случва така.Давай напред!!
Random works
: ??:??