Jan 21, 2007, 1:10 AM

ОБИЧАМ ВИ 

  Poetry
1671 0 10
                                                 ОБИЧАМ ВИ

  Обичам да гледам децата ни,
  обичам да гледам как спят.
  Спокойствието по лицата им -
  най-хубавото на този свят!

  Обичам да гледам лицето ти,
  когато играеш с тях.
  От радост потръпва сърцето ми,
  огласяно от детски смях!

  И вечер обичам, когато
  децата отново заспят
  на твоето рамо да заспивам,
  благодарна, че ви имам!

© Светлана Лажова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??