Jan 21, 2007, 4:38 PM

Обичта майчина пак ще прости 

  Poetry
769 0 7
Моето момиче -
защо пак си тъжна?
Сълзи -
блестят в твоите очи.
Устните -
нищо не щат да продумат.
Болка -
сякаш изгаря твойта душа.
Децата -
ни радват и наскърбяват.
Думите -
лоши забиват се като кинжал.
Мъката -
стяга ужасно сърцето ти майчино.
Обичта -
майчина пак ще прости.

21.01.2007г.
София, България

© Весела Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??