May 21, 2007, 9:16 PM

Объркана 

  Poetry
713 0 9

Здравей, Любов!
Кога дойде?
Не разбрах.
Не те видях.
Кога в сърцето ми се вмъкна?
Тъй тихо стъпваш. Не усетих.
Нима си истинска, Любов?
Нима не си  измамна?
Нима не си отново таз,
която с вярата си тръгна?
Нима ще искаш да докажеш,
че няма синор в любовта?
Че няма граници и няма възраст,
че няма мъж или жена?
Отново ли мечтите ще възвърнеш
или ще ме оставиш пак сама?
Здравей, Любов!
Каква си ти?
Жестока!?
Мила!?
Безразлична!?
Какво да правя аз сега!?
Обърка ме! Обърка!
Дали да продължа сама,
или със теб да тръгна!?

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??