Dec 28, 2007, 9:01 AM

Объркани слова 

  Poetry
922 0 1
Колата отлетя.
Падащи листа... а само самота.
И здрач и конски копита... тъма.
Пареща мъка. И любов.
И искри в очите, но тъга.
Но дали?... О, ДА! Не е лъжа.
Кичести цветя и светлина, но тъга-тъма!
И празни листа и ДА, само лъжа.
Самотен поглед и здрави окови... сама.
Но дали? О, ДА, това е любовта.
                                                   

© Илиана Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??