Eyes of Rainbow
Очите на дъгата
Намерих ключа
за северния вятър -
да дойде да превземе
света ми със снега.
Забравих си крилете -
на кея, до фара срещу нас.
Утихнали са под очите
на дъгата, а вечерта...
След тази нощ
със знаци за мистерия -
тръпнещи сме двама
в мечти съкровени.
И няма счупена
цветна хармония -
твоите мили очи
под дъгата искрят...
Ти прости за копнежа,
поисках цветно да е
и толкова земно -
шепот, стопляне, магия,
докосване шеметно,
стопяващо искрите.
В крилете на кея
дъгата копнях да открия.
И сега сме пак двама -
отвъд, над... суетата.
Под очите на дъгата
танцува вихрено вятър.
© Делфи All rights reserved.