Apr 24, 2016, 9:47 PM

Огън 

  Poetry
273 1 0

Огън

Влязох в Огъня. Гола.
Да се пречистя цялата.
Да изгоря до дъно.
Да се наметна с бялата
дреха на новото.
Която няма белези, драскотини и спомени-
една друга одежда, дошла след толкова помени.
Кръстих се с огъня и възкръснах,
за да живея себе си.
Пепелта от старото над косите разпръснах,
простих се със старите ереси.

 

© Макрина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??