Mar 4, 2010, 11:44 AM

Огън, вятър, пепел... 

  Poetry
583 0 1

Огън чака вятър, да гори.

Гори.

Пепел в вятъра лети.

Боли.

Вятърът огън ще стане ли.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??