Сменям канали,
времето губя.
Какво да оставя
много се чудя.
Филми салами,
не свършва сапуна.
Сладникави, драми
гледам безумно.
От екшъни, лелеее...
Ще пийна абсент.
Героят живее
и все happy end.
Безсмъртни са
тез холивудски
момчета.
А пък жените -
красота до небето.
Не зная английски
нали съм балък...
Чуй как ми нашепват
прелестно - fuck.
Раздвоявам се вече
аз пред екрана -
половинка в сапун,
а другата в мамата
© Хухавел Кайлъшки All rights reserved.