Aug 30, 2012, 10:30 AM

Омайна синя пеперуда 

  Poetry
408 0 0

 


Омайна синя пеперуда
влетя във мойта мечта!
Кацна в нощта ми небрежно,
цяла седмица с мене се смя.
И една сутрин тя отлетя.
Преди да умре любовта.

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??