Омаяните
На Омар Хаям
Узрее ли моментът - розата ще цъфне.
Ароматът ще се понесе и омае
омаяните омаяни.
О, омаяни,
бъдете готови да се насладите
във висша форма на това, което сте посадили...
И радостта Ви ще бъде извън време
и пространство...
Усещания сензитивни -
непознати досега,
на този времеви пространствен континиум,
наречен Земя.
© Есфир Асфар All rights reserved.