Oct 16, 2014, 6:29 PM

Омлет 

  Poetry » Civilian
340 1 0

Гарванът грачи грозно, зловещо,

политиците май са намислили нещо.

Баби се молят богу горещо

пустото нещо да е успешно.

 

Вихрове клатят тръни в полето

и хич не им дреме за бесепето.

Но студ и мраз и липса на парно

навяват тъга по онуй време харно.

 

Върхушката пее една блага песен–

зимата щяла да е като есен,

ако си кротък и примерно десен,

и караш по път отъпкан и лесен.

 

Разни идиоти вият в ефира,

дразнят, не ни оставят на мира.

Политико, и ти птицо проклета,

пак ли се каниш да хапнеш омлета?

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??