Омръзна ми да чувам
Бръмченето в ушите си
И то да се опитва
Да замести
Твоя глас
Омръзна ми да виждам
Звездички по екрана си
И те да се опитват
Да заместят
Твоя образ
Омръзна ми да чувствам
Дистанционното в ръцете си
И то да се опитва
Да замести
Твоята ръка
Омръзна ми да се усещам
Как зяпам с празен поглед
влюбено в телевизора
И сама опитвам се
Да те заместя
Целият
© Неда All rights reserved.