Aug 5, 2023, 1:21 PM

Оневинение 

  Poetry
129 0 0

И “добрата новина е новина“.

Ала тя самата няма вина,

че на лоши хиляда

                            се пада една.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??