Jan 7, 2007, 2:15 PM

Описано (не е написано) 

  Poetry
545 0 3
трябва да го опиша
ред по ред
четливо и ясно
разбираемо
краснописно
не мога
защото
светлината е
твърде ненужна
сутрин когато
ме буди
твоята липса
ден след ден
горчиво и страшно
неспасяемо
поривиста
оглозгва
чертички
от краснописа
трепери ръката ми
и се прераждам
в египтянин
ще разчетеш
ако окъпани са
в мляко
миглите
нозете ти
усмивката
която ми отхапва
от калема
лакомо
(обичам мляко
знаеш ли)
и ще съзреш
през липсата на светлина
най-граматическите
грешки
отбелязани с червено
по неравната повърхност
на сърцето ми
ще разбереш
несправянето с словореда
на очите
ти
си любима на граматиката
а мене ме обичат
грешките
но трябваше
да го опиша
за това не го
написах


© Калин Кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??