Dec 6, 2017, 12:29 AM

Опит за летене 

  Poetry
262 2 5

Направих опит за летене.

Те го изтълкуваха като самоубийство.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??