Sep 15, 2008, 12:47 AM

Опитах се... 

  Poetry
548 0 2

 

Опитвам се да я спася,

ала нагазвам в лудостта й и започвам да се давя...

Опитвам да я разбера

и плача, чувствам как отвътре се разяжда,

гложди я вина...

Опитвам да я спра, да я надвия, да я хвана,

опитвам се отново и отново да я сграбча за ръка!...

 

Опитвам се, но някак си насила и не стига,

не стига да я сепне, да събуди в нея друга, нова, по-добра...

Опитвам се,

но вече свършват мойте сили...

Взаимно теглим се към пропастта...

 

Две прекършени души!...

Премазани...

...

Опитах се...

И днес се давим и двете...

Давим се...

...

В лудостта...

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??