Jul 11, 2013, 9:56 PM

Опитах се 

  Poetry
401 0 1

Опитах да преброя звездите, но те са безкрайни.

Опитах да оставя стъпки в пясъка, но водата ги изми.

Опитах да тръгна по верния път, но нещо ме дърпаше в грешния.

Опитах да се опиша в книга, но думите останаха недовършени.

Опитах се да бъда смела, но страхът във мен нерядко надделява.

Опитах се...

Опитах да те търся с черти познати, но в другите виждах само самота,

Опитах и да те измисля, не ми се получи... уви.

Опитах да се оставя на течението, а то взе че спря.

Опитах се...

Опитах се някак си да се променя, ала не за всички си заслужава,

Опитах се за себе си да съм добра, ала лошата в мен пак се обади.

Опитах и да се надявам, но не се получи.

Опитах се и опитите се провалиха.

Мълчалива съм и странна, без посока пълна с мечти,

аз вечно ще обичам, а за мен кой ли ще се престраши!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??