Aug 20, 2013, 8:33 PM

Орешарски 3 

  Poetry » Civilian
374 0 0

Мутри днес пак ни управляват.

От предишните много се не различават.

Лидерът им с Черепа е свързан.

Към олигарсите е той привързан.

Труда си нарича седянка.

Ти си на слънце, той на сянка,

пак за БСП ти гласувай,

вкъщи ти гладувай,

щото техни са парите твои,

но мутрата ти вика: "Не, вече са мои.

Ти мене ме избра,

щото зле е твоята глава."

Разумът да го махнеш ти казва,

щото инак краят ти ще се показва!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??