Jul 16, 2008, 11:17 AM

Още 

  Poetry
500 0 7

Още



Не ме прегръщай!
Става ми студено -
ръката ти я помни още.
Колко нощи...
Не ме целувай!
Тръпка ме побива -
устните ти парят още.
Колко нощи...
Не ме поглеждай!
Огън ме изгаря -
в очите ти чете се изневяра още.
Колко нощи...

Не говори!
О, Боже! Затвори очи! И прегърни ме!
Аз... те обичам... още.
Чаках...
колко нощи.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??