Jul 2, 2008, 3:57 PM

Още личи... 

  Poetry
854 0 15

Не ми отиват тъжните премени -

на токчета посрещам всеки крах,

сърцето ми завинаги отнеха,

но аз празнувам с рокля на цветя.

 

Сълзите си изтрих, че по лицето

оставят вехнещи следи

и нищо, че отнеха ми сърцето -

с прекрасни очила тъгата скрих.

 

От новия бутик си купих грим,

чудесен грим - за чувствена усмивка,

(че моята отдавна се изтри)

и холивудски блясък за очите...

 

Сега съм хубава - изглеждам свежа -

кокетна, пъстра - както и преди,

но в твоите очи щом се оглеждам,

аз виждам, че тъгата ми личи...

 

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??