May 13, 2007, 3:53 PM

Още преди да те срещна в живота си 

  Poetry
2410 0 8

Още преди да те срещна в живота си

 

Не зная как ще те дочакам,

завръщаш се при мен със песен.

Едва дошъл, и разпиляваш мрака.

Прошепваш ми – „Животът е чудесен!"

 

 

Не зная как ще се събудя

от тежък стогодишен сън.

Как самотата да прокудя

далеч, от моя дом навън.

 

 

Милея за една прегръдка само.

Копнея с погледа си благ

да ме обгърнеш, да усетя рамо

и дръзко да пристъпиш моя праг.

                                    " ...теб аз обичах..."

23.06.2000год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??