ОСТАНАЛИ СЪЛЗИ
Към този, който го прочете
Дори да ме няма на тази земя
За тебе пак плаче ми всяка сълза
Дали като дъжд ли, дали като сняг
Дали в пещерите, божествения плач
Дали от очите ти, цветна роса
Навсякъде, гледай тече ли вода
Изплаках за тебе си всички сълзи
Пречупвах със блясък небесни лъчи.
Под спазена стъпка "амфибрахий".
Гр. София Кирил Апостолов Иванов
03.04.2014 г.
© Кирил Иванов All rights reserved.