Jun 25, 2007, 10:22 AM

От камък 

  Poetry
435 0 1
Надникнах в твоята душа,
надникнах, но нищо не видях,
празна бе за мене тя,
сърце да видя не успях.
Не може да обича то,
а само болка причинява,
от камък е било,
но душата не признава.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??