Sep 7, 2011, 3:26 PM

Отблясъци 

  Poetry
361 0 1

Отблясъци

 

Отблясъците ефирно се отразяват,

моите вопли изтляват,

те рисуват капки,

които лудуват в ектасаза на светлината,

лъчите ù ме изгарят,

с любовно предусещане ме завладяват,

светлосенките са излияние на загадъчност,

на крехка обреченост!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??