Dec 17, 2007, 2:04 PM

Отговор 

  Poetry
524 0 4

 

                    Отговор

                                на Ивайло Гогов

Поглеждам те и

всичко е ясно

като прогноза

за слънчево време.

Усещам плътта ти

как леко потрепва

при всеки мой поглед,

забит в теб като

стреличка в кръгла мишена.

Смел си,

нямаш задръжки,

но вземи си дресирай

хормоните мъжки.

Макар да вървиш

срещу мен с нож

в ръка.

И моите ръце са

заети.

В едната има

ножица, а в другата

бурканче с мед.

Коя ръка избираш? 

 

© Мария Чонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??