Sep 20, 2005, 9:53 PM

Отиде си от мен 

  Poetry
1030 0 1
Отиде си от мен и няма да се върнеш.
Да те спра,дори и не посмях.
Ти тръгна си и назад не се обърна,
а аз от болка цялата горях.


Почувствах,че света пред мен се срутва бавно
и горчи в сърцето ми тъга.
Ти нея винаги обичал си навярно,
а аз отново съм сама.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сладуранке, на фона на последните ти стихове се вижда колко си израстнала като творец!
    Прегръдка, Сиска!
Random works
: ??:??