Feb 18, 2008, 10:30 PM

Откраднах несъзнателно 

  Poetry
647 0 2
 

Пиша ти този стих,

да ти призная, че май нещо от теб свих.

Напоследък нещо се промени,

не е както преди,

взела съм като че ли нещо твое,

което не знам какво е.

Може би любов е,

а може би не,

толкова всеобхватна, кой може да я разбере,

но затова пък в моето сърце място има да се побере.

Дните ми сиви

постепенно ставаха щастливи.

А според едно старо поверие

идва мъка след всяко веселие,

но аз виждам всяка тъга

като една цветна дъга.

И както след всяка буря изгрява слънце,

така от мрачното настроение не остана и зрънце.

Част от твоята любов в мен се всели,

дните, че дори мечтите ми ти озари

и аз чувствам, че има нещо твое,

което се крие в сърцето мое.

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??