Да ме обичаш наполовина?
Нямам никаква нужда.
По-добре ме мрази.
По-добре да съм чужда.
Да ме галиш насила?
Не! Мерси! Ще откажа!
Предпочитам въобще
за страстта да не ти кажа.
Ако можеш, обичай ме безумно и лудо.
Любовта за мен е магия и чудо.
Да горя. Да изгарям на мига предпочитам.
Ти нима не разбра, че така аз обичам?!
© Наталия Петева All rights reserved.
Трудно е!! Много трудно!!