Jul 3, 2014, 4:09 PM

Откровение 

  Poetry
505 0 8

Не, не ставай. Поспи си, поспи си.

Има време да почне денят.

Да, завий се, студено е някак,

но нали за това е мъжът.

Да те стопли, да бъде закрила...

Боже, глупости плещя във стих...

Ти ми вярваш, нали си сънлива,

в този час май съм само велик.

Хайде спи и сънувай ме силен,

изтъкан от романтика, друг.

По-добре във съня да ме имаш,

че в живота съм само съпруг.

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??