Feb 3, 2012, 6:47 PM

Откровение 

  Poetry
703 0 6

                    Откровение

 

 

Вяра и сълзи... грях и рози... лавина от мечти...

Откровение... любов, стълба към душата...

Океан от мълчание... истинско желание...

Безумие и полет... покой и прегръдки...

Океан от преспи... студени викове...

Топъл поглед... нежно вятърът докосва...

Два пътя... усмивка... страдание... съдби...

Огледало без сянка... религия... шепот... съмнение...

Порок или щастие... вълни от мисли...

Реки и рани... порой... вълнение и жажда...

Красиви стъпки... листата оставят.

 

            Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??