Dec 6, 2007, 10:53 AM

Откровения намерих тук 

  Poetry
1476 0 16

Открих сред хилядите други

Тук най-красивия от всички пътища,

Където с страст изказаните думи

Рисуват днес най-светлите ни сънища!

От усмивки и сълзи, и Откровения,

Вдъхновен е звездният ни път,

Е, понякога в стихотворения,

Но и в проза, фотография, в звука...

Иска ми се днес да ви покажа

Ярката си радостна искра,

 

Намерих кътче мене да разкажа,

А и на мен да ми разкажат за света!

Мислите политат към безкрая.

Една от тях в душата е вълшебна,

Ражда се любов да е до края

И благодарна е, че днес ви е потребна!

Хубавите мигове прошепват ми

 

Тихо днес на вас да подаря

Усмивки във сърцето ми потрепнали,

Като скромното от мен "Благодаря"!

© Дарина Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??