Apr 13, 2006, 10:39 AM

Отмъщение  

  Poetry
795 0 5
Моли ме за любов , това желая!
На колене падни и нека те боли!
Макар , че няма да помогне , знаеш 
не се отказвай , страдай и моли.
  
Моли ,тъй както просяка за хляб или монета !
Моли като умиращия искащ да му  се прости !
Да те боли и все едно , че всичко ти е взето.
страдай както можеш само ти !

Влачи  се по земята в мъката гореща 
плачи , крещи и обвинявай в нощта,    
а после щом очите ми не срещнеш
да те опари нова лава от тъга.

Да стенеш от вина без сили да се бориш...
Да се проклинаш как ли си могъл?!
Харесва ли ти ? Ето за това говорех ...
Това ми причини! Добре дошъл!

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??