Пациенте, болен от рак,
или със счупен крак -
ще ти искат пръстов отпечатък
в живота ти кратък,
сякаш от закона си преследван,
преди в болница да си изследван.
Ние хора ли сме, или животни -
и бедни, и многоимотни!?
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1510101
© Георги All rights reserved.