Dec 18, 2008, 6:31 AM

Отново Неделя 

  Poetry
483 0 3

Отново Неделя

Във вторник

Онази същата дето ме накара да туптя

И да се усмихвам с пияните си очи

 

И сестра и знам

Но по друг начин

Във вторник нея я нямаше

 

Отново Неделя

В главата ми

Онази същата дето разбира от чувства

Дето може да чака

И да обича затворена вкъщи

 

Времето

Дето ги дели

Е разстояние

Но онази същата дето аз знам

Тя може и така

 

Отново Неделя

По близо до Ню Орлийнз отколкото до Варна

По задименото Бърбън Авеню

И към дома ми обратно

 

17.12.2008

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми!МНОГО!
  • чувства,чакане,обич = безчувственост,действие,омраза. всеки сам избира пътя си, но за да не е сам това в средата винаги може да премине от другата страна на равенството, ако имаш избор. благодаря ти.
  • тук съм...
Random works
: ??:??