Jul 16, 2010, 11:43 AM

Отпечатък 

  Poetry
615 0 1

Изгарящо минало в мене се втренчва,

болезнени спомени тъжно прозират.

И всяка усмивка и радост засенчват,

напред да вървя упорито ме спират.

 

Всеки допир фалшив е, всяка дума лъжа е,

всичко мило е просто театър.

Всяко действие мое на тебе ухае,

всяка рана е твой отпечатък.

 

Всяка мисъл изчезва, всеки поглед ранява,

всяко „искам” граничи с „не бива”.

С всяка стъпка се спъвам, всяка болка остава,

всичко истинско бавно изстива...

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Всяка радост е бременна с мъка.
    Нека никога срещи да няма,
    за да няма след тях и разлъка...

    Пеньо Пенев (по спомен)

    И твоето ми хареса,обаче

Random works
: ??:??