Оттатък любовта искам да премина,
оттатък любовта е моята градина,
оттатък любовта ме чака пресен плод,
оттатък любовта е новият живот.
Бушувайте сега, вихри, океани,
бушувайте сега, чувства неразбрани,
бушувайте, рушете земните окови
и ме приютете в небесните нови.
Безмислено е вече да се моля,
и не защото Бог ми я отне,
безмислено е, че по своя воля
на чувствата ми отговори - Не!
© Рот Кив All rights reserved.