Mar 10, 2024, 9:15 AM

Пак ... „Призракът“ 

  Poetry
67 0 0

Посред кризата тотална

на Капитализ –ъма,

май пак заброди, актуален,

призракът на ... Комуниз-ъма.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??